Σύσταση ειδικού τμήματος Κλασσικής και Ιστορικής Μοτοσυκλέτας με την επωνυμία MPOS CLASSICS


Στα πλαίσια της Λεσχιακής μας εξέλιξης – ανάπτυξης και με ιδιαίτερη χαρά η Μοτολέσχη Pourangers Σαλαμίνας (ΜΠΟΣ) ανακοινώνει στα Μέλη της, σε όλους τους φίλους της Λέσχης μας και σε όλους τους μοτοσυκλετιστές κατόχους Κλασσικών και Ιστορικών Οχημάτων, την σύσταση από μέρους μας, ειδικού τμήματος Κλασσικής και Ιστορικής Μοτοσυκλέτας με την επωνυμία MPOS CLASSICS.

Η Λέσχη μας σαν ενεργά Μέλη της ΜΟΤΟΕ και της FIM, καθώς και όλων των προαπαιτούμενων του νέου Νόμου Ν.-4805-5.11.2021-ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΟΧΗΜΑΤΑ, αποφάσισε, για όλους τους Φίλους κατόχους Κλασσικών και Ιστορικών Μοτοσυκλετών, την συμμετοχή και συνδρομή αυτού που η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΜΟΤΟΕ), Τμήμα ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ (ΜΟΤΟΕ) αναγράφει επίσημα «Η ΜΟΤ.Ο.Ε. ήδη ξεκίνησε τη προσπάθεια διάσωσης, καταγραφής και πιστοποίησης των ιστορικών μοτοσυκλετών που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη τη χώρα.

Μέσω των λεσχών που την απαρτίζουν προσεγγίζει τον κάθε μοτοσυκλετιστή που διαθέτει μια τέτοια μοτοσυκλέτα και του δίνει τη δυνατότητα αυτήν».

Η Λέσχη μας μέσω του MPOS CLASSICS δίνει την δυνατότητα συνύπαρξης , ενημέρωσης και συμμετοχής σε εκδηλώσεις, όλων και όσων κατόχων Κλασσικών και Ιστορικών Μοτοσυκλετών επιθυμούν, στα γραφεία μας (Εθνάρχου Μακαρίου 9 , 18900, Σαλαμίνα, τηλ 210 4655988, email: pourangersmotoclub@gmail.com).

Επιπρόσθετα η Facebook ομάδα μας με τίτλο ΜΠΟΣ Classics ( MPOS CLASSICS) εκτός των όμορφων εικόνων κλασσικών μοτό θα σας παρέχει και ενημέρωση για όλων των μορφών εκδηλώσεων και νέα που αφορούν Κλασσικές και Ιστορικές Μοτοσυκλέτες ανά την Ελλάδα και όχι μόνο.

Τα 4 έως σήμερα εκπαιδευμένα Μέλη της Μοτολέσχης Pourangers Σαλαμίνας (ΜΠΟΣ) τα οποία έχουν προστεθεί στην πανελλήνια ομάδα των Διαχειριστών Πιστοποίησης, η οποία αριθμεί 40 μέλη και πλέον, διασπαρμένα σχεδόν σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας, σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν και να σας καθοδηγήσουν για την διαδικασία συμπλήρωσης των απαιτουμένων από τον νόμο, Αιτήσεων Πιστοποίησης σε ότι αφορά τις δικές σας Κλασσικές και Ιστορικές Μοτοσυκλέτες.

Εκ του ΔΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια